Home » Werkwijze

Werkwijze

Ik ben een allround fotograaf. Toch ontkom je niet aan specialisatie en die is voor portret- en reportagefotografie.
De meest gehoorde uitspraak na een portretsessie? "Dat ben ik echt, ik herken mezelf." Voor mij een compliment. Ik ben makkelijk in de omgang, stel de mensen op hun gemak. Daarnaast hou ik me bezig met documentairefotografie. 
Het liefst fotografeer ik met het aanwezige licht, maar ik heb ook een mobiele studio en een breed assortiment aan flitsers en paraplus waardoor ik altijd uit de voeten kan.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door het "pakken" van details die een ander niet ziet, en toch herkent op de foto. Ik kijk net even anders naar een situatie. Indien gewenst kan ik ook zeer snel werken en maak ik de meeste zakelijke portretten met 3 a 6 foto's. Altijd naar tevredenheid en professioneel.

Allround, flexibel en zeer toegankelijk. En geen gedoe over aantallen foto's die je wel of niet krijgt. Voor mij is elke foto die goed is het waard om te delen.

Is mijn werkwijze de juiste voor jou ?

"Photography is your recollection of the past "

~ Joep van Drunen

  www.joepvandrunen.nl    © 2023    T&C    ✆ +31650266103     Rentmeesterslaan 84 1181DR Amstelveen  ✉ joep@joepvandrunen.nl  KVK 84399260  BTW-ID NL003961513B67