Home » Documentaire en autonoom

Documentaire en autonoom werk

Vrijer werk, met meer eigen creatieve invulling, dat is een documentaire. In verschillende foto’s, met een groot deel mijn eigen stijl en kleurgebruik breng ik bedrijven en beroepen in beeld. Na overleg en tonen portfolio komen we tot een plan van aanpak en ga ik aan de slag. Vrij werk betekent een voor een groot deel eigen creatieve invulling, dus loslaten is hier gewenst!  Ik breng alles in beeld met een echt Joep van Drunen signature.

Interesse gewekt voor een creatieve invulling van jouw wensen ?

"Zeer prettige samenwerking en mooie foto’s. Ik ben zeer tevreden. "

~ Selma Mogendorff - schrijfster

  www.joepvandrunen.nl    © 2023    T&C    ✆ +31650266103     Rentmeesterslaan 84 1181DR Amstelveen  ✉ joep@joepvandrunen.nl  KVK 84399260  BTW-ID NL003961513B67