Home » Pasfoto Rijbewijs verlengen RDW

Voor een afspraak kun je mij bellen of appen. 06 50 266 103.
Voor het digitaal regelen van de verlenging betaal je € 20
Het is mogelijk om ook afdrukken te krijgen, dan is het € 25. Je krijgt 4 afdrukken (3.5×4.5) mee.

Pasfoto’s voor officiële documenten kan je ook bij mij laten maken. Een setje van 4 kost € 17,50. Digitaal nageleverd kan voor €5,—

Ik kan ook langskomen! Dit kost €50  voor het digitaal verlengen van het rijbewijs. Tevens maak ik ook digitale afdrukken op locatie, dit is voor hetzelfde bedrag. Je krijgt dan 4 digitale afdrukken die voldoen aan de richtlijnen van de overheid.
Dit geldt voor Amstelveen en omstreken en is exclusief parkeerkosten.

Let op: je betaalt voor de verlenging apart via de RDW.

1. Voor het verlengen van uw rijbewijs kunt u een recente pasfoto te laten maken bij Joep van Drunen Fotografie. Het gebruik van een bestaande pasfoto is niet toegestaan. Vergeet niet uw huidige rijbewijs (of rijbewijsnummer) mee te nemen.
2. Joep van Drunen Fotografie verzendt uw pasfoto en handtekening (voor uw nieuwe rijbewijs) op een beveiligde en digitale wijze naar de RDW. Binnen ongeveer 15 minuten ontvangt u een e-mail van het RDW waarin wordt vermeld of uw aanvraag is goedgekeurd en of u online uw rijbewijs kunt verlengen.
3. Voor deze procedure heeft u de DigiD-app met ID-check nodig (raadpleeg 'Wat u eerst moet weten' voor meer informatie).
4. Dien vervolgens uw rijbewijsverlenging in via de knop 'Rijbewijs verlengen'.
5. Voltooi de betaling via iDEAL en ontvang binnen 2 werkdagen een e-mail dat uw nieuwe rijbewijs gereed is.

Controleer op de gemeentewebsite of het nodig is om een afspraak te maken voor het ophalen van uw rijbewijs en vergeet niet uw huidige rijbewijs mee te nemen om in te leveren.

Belangrijk: Zorg ervoor dat u uw rijbewijs binnen 3 maanden ophaalt, aangezien dit daarna niet meer mogelijk is. In dat geval moet u een nieuwe aanvraag indienen.

Voorwaarden:

U bezit een Nederlands rijbewijs.
U vraagt een verlenging van uw rijbewijs of een categorie-uitbreiding aan.
U bent ingeschreven bij een gemeente waar online verlengen mogelijk is. Raadpleeg 'Deelnemende gemeenten' op deze pagina.
U heeft de ID-check toegevoegd aan de DigiD-app of beschikt over een identiteitsbewijs met pincode en de DigiD-app. Meer informatie is beschikbaar op de DigiD-website.
Voldoet u niet aan alle voorwaarden? Dan is online verlenging niet mogelijk. Neem in dat geval contact op met de gemeente waar u bent ingeschreven.

Gezondheidsverklaring:

In sommige gevallen is een Gezondheidsverklaring van het CBR vereist, bijvoorbeeld voor een vrachtwagenrijbewijs of vanaf een bepaalde leeftijd. Raadpleeg de website van het CBR voor meer informatie.

Rijbewijs kwijt of gestolen: Indien uw rijbewijs zoek is geraakt of gestolen, is online verlengen niet mogelijk. Meld de vermissing of diefstal online (ga naar 'Rijbewijs kwijt of gestolen') en bezoek vervolgens uw gemeente om een nieuw rijbewijs aan te vragen.

Verlopen rijbewijs: Een verlopen rijbewijs betekent niet dat u opnieuw examen moet afleggen. U kunt uw rijbewijs online verlengen of dit doen via de gemeente. Is uw rijbewijs afgegeven na 1 oktober 2006, dan is online verlengen mogelijk. Voor rijbewijzen afgegeven vóór 1 oktober 2006, bezoek uw gemeente.

Raadpleeg de website van het RDW voor meer informatie.

Voor een afspraak kun je mij bellen of appen. 06 50 266 103.
Voor het digitaal regelen van de verlenging betaal je € 20.
Het is mogelijk om ook afdrukken te krijgen, dan is het € 25. Je krijgt dan een setje van  4 (3.5×4.5) mee.

Pasfoto’s voor officiële documenten kan je ook bij mij laten maken. Een setje van 4 kost € 17,50 Digitaal nageleverd kan voor €5,—

Let op: je betaalt voor de verlenging apart via de RDW.

"Top samenwerken! Professioneel en flexibel! "

~ David van den Noord - Bring my test

  www.joepvandrunen.nl    © 2023    T&C    ✆ +31650266103     Rentmeesterslaan 84 1181DR Amstelveen  ✉ joep@joepvandrunen.nl  KVK 84399260  BTW-ID NL003961513B67